De Nubel Voedingsplanner
Wat is resistent zetmeel?

Aardappelen bestaan voor ongeveer 18 % uit zetmeel. Bloemige aardappelen bevatten wat meer zetmeel dan vastkokende aardappelen. Het zetmeel in rauwe aardappelen zit verpakt in granules waardoor het niet bereikbaar is voor de verteringsenzymes. Het betreft zogenaamd resistent zetmeel. Wie rauwe aardappelen eet, kan te veel onverteerd zetmeel in de dikke darm krijgen waar het door de aanwezige bacteriën wordt gefermenteerd. Dit kan aanleiding geven tot flatulentie en darmkrampen, eventueel zelfs tot diarree. Rauwe aardappelen eten is daarom af te raden. Tijdens het kookproces absorberen de granules water, ze zwellen op en de geordende structuur van het zetmeel valt uiteen (gelatinatie). Dit maakt het zetmeel toegankelijk voor de verteringsenzymes en dus verteerbaar

Hoe de Nubel Voedingsplanner bestellen?

De Nubel Voedingsplanner is een Internettoepassing die erg handig is in gebruik!

Op een eenvoudige manier kan u uw persoonlijke gegevens ingeven, aanduiden wat en wanneer u gegeten heeft, welke activiteiten u doorheen de dag heeft uitgevoerd.

U kan tal van recepten raadplegen en zelf recepten ingeven, rapporten afdrukken enz.


Voor bijkomende informatie kan u onze handleiding raadplegen, die u kan terugvinden onder de link "Support"!

Daarin staat alles uitgebreid beschreven en uitgelegd. U kan deze makkelijk downloaden en afdrukken.De Nubel Voedingsplanner kan u bestellen via één van de drie onderstaande knoppen:

Nieuwe prijzen

Vanaf 1 februari 2016 werden onze tarieven aangepast.
Nieuwe functionaliteiten en indexeringen zijn inbegrepen.

Er zijn drie formules mogelijk:

Individuele gebruiker

Als individuele gebruiker is de prijs voor een jaarabonnement 120€ / per jaar (incl. BTW).

Bestellen Individuele Gebruikers

Professionele gebruiker

Professionele gebruikers betalen 180€/per jaar + 15€/per licentie (incl. BTW).

Bestellen Professionele Gebruikers

Als professionele gebruiker kan u meerdere licenties bestellen. U heeft immers verschillende licenties nodig om de gegevens van meerdere klanten/patiënten te bewaren en te beheren.

Onderwijsinstelling

Per onderwijsinstelling betaalt u 60 €/per jaar en per leerling/student 15 €/per jaar.

Bestellen Scholen

Vertegenwoordigt u een onderwijsinstelling dan kan u ook meerdere licenties bestellen. Dit om de gegevens van meerdere studenten te kunnen bewaren en beheren.