De Nubel Voedingsplanner PRO - Bestelformulier
1 tot 2 maal vis per week

Twee maal per week vis eten is een absolute aanrader voor wie gezond door het leven wil gaan. Vis brengt heel wat eiwitten, vitaminen en mineralen aan - waaronder jodium en selenium - die een positieve invloed hebben op het menselijk lichaam. De meeste vissoorten zijn mager en passen dan ook perfect in een gezonde lijnvriendelijke voeding. Vette vissoorten hebben echter ook belangrijke troeven. Zij zijn een belangrijke bron van de onverzadigde omega 3-vetzuren (EPA en DHA) die van vitaal belang zijn voor het optimaal functioneren van cellen, weefsels en organen. Daarnaast verminderen omega 3-vetzuren ook het risico op hart- en vaatziekten. Vette vis levert bovendien de vetoplosbare vitaminen A en D. Vitamine D is belangrijk voor een goede calciumopname en zo ook voor een optimale opbouw en onderhoud van sterke botten. Eet daarom best 1 keer per week vette vis en 1 keer per week een magere vissoort.

Bestellen - De Nubel Voedingsplanner PRO

Nieuwe prijzen

Vanaf 1 februari 2016 werden onze tarieven aangepast.
Nieuwe functionaliteiten en indexeringen zijn inbegrepen.

Er zijn drie formules mogelijk:

Als zelfstandige diëtiste kunt u een onbeperkt aantal patiënten of gebruikers aanmaken.jaarabonnement (incl. BTW)

390€Zelfstandige diëtist(e)

Als professionele gebruiker kan u meerdere invullers bestellen. De totaalprijs van het abonnement is afhankelijk van het aantal bedden maar het abonnement is onbeperkt in het aantal patiënten.

tot 350 bedden

1.000 €

tot 500 bedden

1.110 €

tot 750 bedden

1.225 €

tot 1000 bedden en meer

1.335 €

Professionele gebruiker

Vertegenwoordigt u een onderwijsinstelling dan kan u meerdere invullers bestellen. De totaalprijs van het abonnement is afhankelijk van het aantal studenten maar het abonnement is onbeperkt in het aantal patiënten.

tot 25 studenten

390 €

tot 50 studenten

500 €

tot 100 studenten

610 €

tot 150 studenten en meer

780 €

Onderwijsinstellingen