Log-in

Merknamendatabank met maten en gewichten 
Internubel

 bekijk  video

Het assortiment levensmiddelen dat momenteel voor de consument beschikbaar is, alle merken inbegrepen, is bijna onuitputtelijk. Naast de klassieke assortimenten zijn er nieuwe voedingsmiddelen, "gezondheidsproducten", voedingssupplementen, enz. .... In een Belgische supermarkt wordt het aantal aangeboden voedingsmiddelen geschat op 8.000! Om de samenstelling van deze voedingsmiddelen te kennen en doordachte keuzes te kunnen maken, biedt Nubel gratis toegang tot haar database van merknamen op het volgende adres: www.internubel.be

De databank van merknamen met maten en gewichten is een primeur voor België!

Nergens anders in Europa is een dergelijk initiatief op het internet beschikbaar. 

Dankzij dit instrument kan zowel de particuliere als de professionele consument alle informatie krijgen over de samenstelling van het merendeel van de levensmiddelen die op de Belgische markt verkrijgbaar zijn. 

Elke dag komen er nieuwe producten bij. Dit voedt de positieve trend in de voedingswereld: openheid en de wens om de consument op een duidelijke manier van voedingsinformatie te voorzien. 

Onze Belgische fabrikanten en de distributiesector werken actief samen op deze referentiesite: 

www.internubel.be

Samenstellingsinformatie

Maten en gewichten 
Om het gebruik van deze gegevens te vergemakkelijken, gebruiken wij de standaard "maten en gewichten" van de "Hoge Gezondheidsraad". Deze kan worden geraadpleegd op www.internubel.be.