Log-in

Nubel in zakformaat

"Gezond eten" speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Kijk maar naar de overvloed aan informatie over dit onderwerp. Het is echter niet altijd gemakkelijk om verantwoorde keuzes op voedingsgebied te maken. Officiële aanbevelingen, voedingswaarde-etikettering, communicatie, marketing... Een heleboel informatie die tot verwarring kan leiden.

Om u een meer objectieve kijk op uw voedingskeuzes te geven, biedt Nubel verschillende duidelijke tools aan die gebaseerd zijn op gevalideerde wetenschappelijke gegevens. 

Nubel in pocketformaat biedt u een korte beschrijving van deze tools: de Belgische Voedingsmiddelentabel, de Merknamendatabase en de Voedingsplanner. Bovenal worden de voedingsmiddelen en hun samenstelling per productgroep gepresenteerd.

In deze brochure vindt u ook advies over lichaamsbeweging, die samen met een evenwichtige voeding bijdraagt tot een gezonde levensstijl. 

Waarom publiceren wij dit document in zakformaat? Is het u opgevallen dat u uw meest waardevolle informatie altijd bij u hebt? U gaat bijvoorbeeld nooit uit zonder uw identiteitskaart, rijbewijs of bankkaart. Bij Nubel vinden we dat dit ook moet gelden voor informatie die goed is voor uw gezondheid en daarom begeleiden we u graag op de weg naar een gezond en evenwichtig leven.

Gebruik het bestelformulier om Nubel in zakformaat te ontvangen. 

Nubel in zakformaat  is gratis beschikbaar. 
Alleen de verzendkosten worden in rekening gebracht! 
                                     
Of download Nubel in zakformaat GRATIS! via deze link

Download gratis bestel nu